Progress PBMF4510X Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Kalvekjøtt
Matvarer Funks-
jon
Antall Temper-
atur (°C)
Tid (min) Brettplas-
sering
Kalvestek Gratiner-
ing med
vifte
1 kg 160 – 180 150 – 120 1
Kalveskank-
er
Gratiner-
ing med
vifte
1,5 – 2 kg 160 – 180 120 – 150 1
Lammekjøtt
Matvarer Funks-
jon
Antall Temper-
atur (°C)
Tid (min) Brett-
plasser-
ing
Lammestek
med ben,
lammestek
Grati-
nering
med
vifte
1 – 1,5 kg 150 – 180 100 – 120 1
Lammerygg Grati-
nering
med
vifte
1 – 1,5 kg 160 – 180 40 – 60 1
Småvilt
Matvarer
Funks-
jon
Antall Temper-
atur (°C)
Tid (min) Brett-
plasser-
ing
Harerygg,
harelår
1)
Over-/
Under-
varme
inntil 1 kg 230 30 – 40 1
Hjortesadel Over-/
Under-
varme
1,5 – 2 kg 210 – 220 35 – 40 1
Lårstykke av
hjort
Over-/
Under-
varme
1,5 – 2 kg 180 – 200 60 – 90 1
1)
Forvarm ovnen.
Progress 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag