Progress PHP5325X Instrukcja Użytkownika Strona 26

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 25
Pork
Food Quantity Function Tempera-
ture (°C)
Time (min) Shelf po-
sition
Shoulder /
Neck / Ham
joint
1 - 1.5 kg Turbo Grill-
ing
160 - 180 90 - 120 1
Chop / Spare
rib
1 - 1.5 kg Turbo Grill-
ing
170 - 180 60 - 90 1
Meatloaf 750 g - 1
kg
Turbo Grill-
ing
160 - 170 50 - 60 1
Pork knuckle
(precooked)
750 g - 1
kg
Turbo Grill-
ing
150 - 170 90 - 120 1
Veal
Food Quantity
(kg)
Function Tempera-
ture (°C)
Time (min) Shelf posi-
tion
Roast veal 1 Turbo Grill-
ing
160 - 180 90 - 120 1
Knuckle of
veal
1.5 - 2 Turbo Grill-
ing
160 - 180 120 - 150 1
Lamb
Food Quantity
(kg)
Function Tempera-
ture (°C)
Shelf posi-
tion
Time (min) Shelf posi-
tion
Leg of
lamb /
Roast lamb
1 - 1.5 Turbo Grill-
ing
150 - 170 100 - 120 1
Saddle of
lamb
1 - 1.5 Turbo Grill-
ing
160 - 180 40 - 60 1
Game
Food
Quantity Function Tempera-
ture (°C)
Time (min) Shelf posi-
tion
Saddle /
Leg of hare
up to 1 kg Convention-
al Cooking
230
1)
30 - 40 1
Saddle of
venison
1.5 - 2 kg Convention-
al Cooking
210 - 220 35 - 40 1
Haunch of
venison
1.5 - 2 kg Convention-
al Cooking
180 - 200 60 - 90 1
1)
Preheat the oven.
26 Progress
Przeglądanie stron 25
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... 39 40

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag