Progress PCN43100X Instrukcja Użytkownika Strona 23

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 36
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 22
Fläsk
Livsmedel Funk-
tion
Mängd Temper-
atur (°C)
Tid (min) Falsnivå
Bog, hals,
skinkstek
Var-
mluftsgra-
tinering
1 - 1,5 kg 160 - 180 90 - 120 1
Kotlett, re-
vbensspjäll
Var-
mluftsgra-
tinering
1 - 1,5 kg 170 - 180 60 - 90 1
Köttfärslim-
pa
Var-
mluftsgra-
tinering
750 g - 1 kg 160 - 170 50 - 60 1
Fläsklägg
(lagad i för-
väg)
Var-
mluftsgra-
tinering
750 g - 1 kg 150 - 170 90 - 120 1
Kalv
Livsmedel Funk-
tion
Mängd Temper-
atur (°C)
Tid (min) Falsnivå
Kalvstek Var-
mluftsgra-
tinering
1 kg 160 - 180 120 - 150 1
Kalvlägg Var-
mluftsgra-
tinering
1,5 - 2 kg 160 - 180 120 - 150 1
Lamm
Livsmedel
Funk-
tion
Mängd Temper-
atur (°C)
Tid (min) Falsnivå
Lammstek
med ben,
lammstek
Var-
mlufts-
gratiner-
ing
1 - 1,5 kg 150 - 180 100 - 120 1
Lammsadel Var-
mlufts-
gratiner-
ing
1 - 1,5 kg 160 - 180 40 - 60 1
Progress 23
Przeglądanie stron 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 35 36

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag